Barion Pixel

Minden nap megküzdött az életéért a kicsi hős

Nagylelkű támogatást kaptunk – Bitcoinban

14 héttel korábban, a 26. hétre született meg a kislány, és még az 500 grammot sem érte el, amikor inkubátorba került. De bármilyen törékenynek is tűnt, a szülei tudták, hogy igazi kis harcos, aki sosem fogja feladni.


Édesanyja a megszületése után 11 nappal később vehette először karjaiba a kis Tru-t, apukájának pedig további heteket kellett várnia az első öleléssel – ekkor a kis korababa alig volt nagyobb, mint a férfi tenyere.

 

Szülei, amikor csak tehették, a pici mellett töltötték az idejüket, Tru végül 2,5 hónap után hagyhatta el az inkubátort, és került babaágyba.

 

123 napos korában újabb mérföldkőhöz érkezett: átment a babaülésteszten, azaz elég nagy volt már ahhoz, hogy autóval biztonságosan lehessen szállítani.

SOK BETEGSÉGET LEKÜZDÖTT!

A hazaút azonban még váratott magára, a koraszülött csöppség szervezetének több komplikációval és betegséggel is meg kellett küzdenie, egyebek közt szepszissel, krónikus tüdőgyulladással, különféle fertőzésekkel, a kezelések alatt pedig 7 alkalommal volt szüksége vértranszfúzióra.

KÖZEL 5 HÓNAPOT TÖLTÖTT KÓRHÁZBAN!

Ám Tru varázslatos módon minden bajt leküzdött, és 4,5 hónappal a születése után végre hazatérhetett szüleivel, akik mérhetetlenül büszkék rá és minden nap hálát adnak azért, hogy velük lehet.

 

Videón mutatjuk a Kis Tru küzdelmét és győzelmét


 

A kis Tru ma már 4 éves és tavaly kezdte el az óvodát!

 

 

Forrás: szuloklapja.hu

 

0
    0
    Kosár
    A kosár üresTovább vásárolok