Barion Pixel

TÁMOGASS, JÁTSSZ ÉS NYERJ!

A Várva Várt Alapítvány a krízishelyzetben levő kismamákat segítő munkájában mindig szívesen fogadott minden támogatást.

Most egy nyereményjáték keretein belül segítünk a nehéz helyzetben levő kismamáknak és babájuknak a karácsony közeledtével, melyben minden támogatónk rendkívül fontos célt szolgál a részvételével.

Hogy hogyan tudsz ebben te is részt venni, támogatva ezt az életmentő, nemes ügyet?

A https://www.varvavart.hu/tamogatas/ oldalunkon található bármelyik támogatói csomag megvásárlása után postai úton eljuttatunk számodra egy egyedi gyártású “Várva Várt Alapítvány”-os maszkot, amellyel kérünk, hogy készíts egy Instastory-t (fotó/videó), megjelölve és bekövetve az alapítványt.

Ezzel máris esélyessé válsz értékes nyereményeink egyikének megnyerésére.

Figyelem!

Nagyon örülünk, és köszönettel vesszük, ha támogatsz bennünket, de ha a játékban is részt vennél, ne felejtsd teljesíteni az alábbi pontokat:

  1. Honlapunkon kiválasztasz egy támogatói csomagot, és a részvételhez a “Hozzájárulás” rubrikáját megjelölöd,
  2. A támogatást követően a tőlünk eljuttatott “Várva Várt Alapítvány”-os maszkkal elkészíted az instastory-t, amellyel betaggeled a Várva Várt instagram oldalát,
  3. Beköveted a Várva Várt insta oldalát, 4. És vársz a nyereményjáték sorsolására, ami január 20-án, 10 órakor lesz!

+ kérjük, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel a nyereményjáték hírét!

A sorsolás során egy szerencsés család egy 4 személyes AquaWorld belépőjegyet nyer és kisorsolásra kerül egy névre szóló KalapJakab koncert is.

A főnyeremény pedig egy 150.000 Ft-os Smart Travel utalvány, amit bel- és külföldi utazásra vagy szállásra is elkölthet a nyertes!

10 db Várva Várt-os ajándékcsomag is keresi gazdáját, úgyhogy érdemes jelentkezni!

A játék célja nem csupán a nyeremények kiosztása, hanem főként az, hogy a résztvevők egy fontos célt támogatnak! Sok sikert mindenkinek!

Nyereményjáték szabályzat

0
    0
    Kosár
    A kosár üresTovább vásárolok