Barion Pixel

Hétköznapokon 8-17 között: 

TÁMOGASS, JÁTSSZ ÉS NYERJ!

december 3, 2020

A Várva Várt Alapítvány a krízishelyzetben levő kismamákat segítő munkájában mindig szívesen fogadott minden támogatást.

Most egy nyereményjáték keretein belül segítünk a nehéz helyzetben levő kismamáknak és babájuknak a karácsony közeledtével, melyben minden támogatónk rendkívül fontos célt szolgál a részvételével.

Hogy hogyan tudsz ebben te is részt venni, támogatva ezt az életmentő, nemes ügyet?

A https://www.varvavart.hu/tamogatas/ oldalunkon található bármelyik támogatói csomag megvásárlása után postai úton eljuttatunk számodra egy egyedi gyártású “Várva Várt Alapítvány”-os maszkot, amellyel kérünk, hogy készíts egy Instastory-t (fotó/videó), megjelölve és bekövetve az alapítványt.

Ezzel máris esélyessé válsz értékes nyereményeink egyikének megnyerésére.

Figyelem!

Nagyon örülünk, és köszönettel vesszük, ha támogatsz bennünket, de ha a játékban is részt vennél, ne felejtsd teljesíteni az alábbi pontokat:

  1. Honlapunkon kiválasztasz egy támogatói csomagot, és a részvételhez a “Hozzájárulás” rubrikáját megjelölöd,
  2. A támogatást követően a tőlünk eljuttatott “Várva Várt Alapítvány”-os maszkkal elkészíted az instastory-t, amellyel betaggeled a Várva Várt instagram oldalát,
  3. Beköveted a Várva Várt insta oldalát,
  4. És vársz a nyereményjáték sorsolására, ami január 20-án, 10 órakor lesz!

+ kérjük, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel a nyereményjáték hírét!

A sorsolás során egy szerencsés család egy 4 személyes AquaWorld belépőjegyet nyer és kisorsolásra kerül egy névre szóló KalapJakab koncert is.

A főnyeremény pedig egy 150.000 Ft-os Smart Travel utalvány, amit bel- és külföldi utazásra vagy szállásra is elkölthet a nyertes!

10 db Várva Várt-os ajándékcsomag is keresi gazdáját, úgyhogy érdemes jelentkezni!

A játék célja nem csupán a nyeremények kiosztása, hanem főként az, hogy a résztvevők egy fontos célt támogatnak! Sok sikert mindenkinek!

Nyereményjáték szabályzat

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Közösségépítés, szemléletformálás

Együtt többet tehetünk! Nincs annál nagyobb öröm számunkra, mint amikor látjuk, hogy egy kisbaba hazatérhet szerető otthonába!

Nagylelkű támogatóink segítsége nélkül számos krízisterhes anyuka maradt volna egyedül problémájával. Legyél te is támogatója ennek a felemelő munkának!

Mentorálás

Heti rendszerességgel látogatunk el gyermekotthonokba, ahol igyekszünk minél több értékes időt együtt tölteni a fiatalokkal.

Emellett zenei programokkal, szabadidős tevékenységekkel és sok-sok élménnyel igyekszünk gazdagítani a lakók életét.

Például speciális, “Hangszín” nevet viselő zenei rendezvényünkön különböző zenei stílusokkal, zenészek életútjával, hangszerekkel ismerkedhettek meg a gyerekek, erdei táborunkban pedig öt felejthetetlen nyári napot tölthettünk el együtt a természetben, internet és térerő nélkül, rengeteg nevetéssel, játékkal, zenéléssel, beszélgetéssel, közös főzéssel.

Az élményprogramok mellett kiemelten fontos számunkra ez egyéni mentorálás, melynek keretében személyes beszélgetésekben igyekszünk olyan kérdésekben segítséget nyújtani mint pályaorientáció, továbbtanulás, jövő tervezés. Napi kapcsolattartással támogatjuk őket a tanulásban, a sportban, a viselkedési zavarok leküzdésében, hogy a lehető legjobban ki tudjanak teljesedni, és sikeres pályát tudjanak befutni.

A célunk az, hogy valamennyi állami gondoskodásban élő gyermek mellett álljon egy olyan mentor, aki személyre szabottan, a fiatal helyzetéhez, korához, kihívásaihoz, érdeklődési köréhez mérten tud neki támogatást nyújtani.

Prevenció

Te is úgy gondolod, hogy rengeteg krízis elkerülhető lenne megfelelő tájékoztatással?

Kapcsolódj be prevenciós programunkba, melynek keretében fiatalokat és szüleiket is megszólító, tudatos és értékorientált szexuális életre felkészítő kurzusokat szervezünk.

Célunk, hogy minél több helyre eljuttassuk ezt a nemzetközileg ismert, biológiai, fejlődéspszichológiai, és kötődéselméleti szempontokra épülő szexuálpedagógiai programot, melynek segítségével a serdülők felelősségteljes, döntésképes felnőttekké válhatnak, megfelelő tájékozódási képességet szerezve az őket körülvevő információáradatban.

Küzdjünk együtt azért, hogy azok a már szinte elfeledett értékek, mint a felelős szexualitás, az önértékelés újra előtérbe tudjanak kerülni, melyek oktatása ma egyre nehezebb feladatot ró pedagógusra, iskolára, szülőkre egyaránt.


Örökbefogadáson gondolkoztok?

Kedves örökbefogadni szándékozó házaspár, köszöntelek Benneteket az oldalunkon és szeretném megköszönni, hogy érdeklődtök az örökbefogadás iránt. Lehet, hogy már határozattal is rendelkeztek és várjátok az első gyermeketek megérkezését vagy éppen egy kistestvért. 

Rendkívül fontos, hogy ez a várakozási idő reményteljes legyen számotokra, ugyanakkor reális elvárásokat tudjatok támasztani magatok és a közvetítésben résztvevő szakemberek felé.

Krízisterheseket támogatunk

Szembesültél azzal, hogy várandós vagy? Váratlanul ért ez a hír? Úgy érzed, hogy nem jókor érkezik ez a gyermek vagy olyan valakitől származik, akitől te nem szeretted volna, fordulj hozzánk bizalommal!

Beszélgessünk, találkozzunk, nézzük át együtt a helyzetedet és elmondjuk neked, hogy mi miben tudunk Neked segíteni. Az elmúlt 12 évben sok hozzád hasonló fiatallal beszélgettünk és nagy részüknek tudtunk olyat mondani vagy adni, amiért ők utólag hálásak voltak és segített nekik abban a nehéz életszakaszukban, amin éppen átmentek. 

Hidd el, hogy ha megoldhatatlannak tűnik a helyzet, amibe kerültél, úgy érzed, hogy gondot jelent a méhedben fejlődő magzat, ebből a helyzetből van kiút. Szeretnénk a döntésedben támogatni, hogy olyan döntést hozhass, amit ma, holnap és 20 év múlva is fel tudsz vállalni és ami olyan része lesz a történetednek, amivel a legbelső részed is azonosulni tud.