Barion Pixel

Friss hír: a koncertre minden jegy elkelt. Facebook Live élő közvetítés várhatóan 18 órakor kezdődik. Köszönjük!

Különleges élmény, most először Szombathelyen!

Ezúttal Szombathely ad otthont a nagy sikerű jótékonysági rendezvénysorozatunknak. A budapesti Nádor teremben tartott teltházas koncert után, nyugatra vesszük az irányt és hívunk Benneteket, hogy tartsatok velünk. A koncert 2019. június 9.-én 18 órakor kerül megrendezésre a Bartók teremben (Szombathely, Rákóczi Ferenc utca 3)!
A Jótékonysági Gálaesten fellép Oláh Gergő és csapata, aki a Hozzád bújnék című komoly üzenet mellett, egyéb csodálatos dalokkal is készül. A vidám hangulat és a felszabadult zenélés mindig garantált! A koncert másik fő fellépője, Pajor Tamás, akitől – többek között – élőben is hallhatjátok a rendkívül megindító Váradi Méri című számot. A csodálatos művészgárdát Friderika teszi teljessé, aki varázslatos hangjával és előadásmódjával garantáltan megszólítja a szíveket. Nagy örömünkre a koncerten Cserpes Laura is énekelni fog, aki szintén fontosnak tartja a gyengébbekért és a rászorulókért való kiállást.

  • Helyszín: Szombathely, Rákóczi Ferenc u. 3. BARTÓK terem
  • Időpont: 2019. Június 9. 18 óra

Gyere el és támogasd munkánkat!

A jegyvásárlás két módon lehetséges. Egyrészt vásárlási szándékotokat jelezhetitek a jegyvasarlas@varvavart.hu email címen és visszajelzés után, banki utalással rendezhető az összeg.

A másik lehetőség itt, a weboldalon keresztül működik, ebben az esetben bankkártyával PayPalon keresztül tudtok jegyet vásárolni. Az oldalon többféle jegytípus közül választhattok. A koncertjegyek mellett, kiterjesztett támogató jegyet is vásárolhattok, és így egy általatok választott összeggel, további anyagi segítséget tudtok küldeni az Alapítvány munkájának támogatására.

Nagy szeretettel várjuk a helyieket és a messziről érkezőket is a koncerten! Támogassuk együtt a rászoruló gyermekeket!

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Ha nem tud eljönni, akkor is támogathat!

Az alábbi összegű vagy egyedileg meghatározott felajánlásokkal segítheti munkánkat.

Alapítványunk közhasznú ezért ha cégként támogatja munkánkat, a támogatás összegéről támogatási igazolást tudunk kiállítani, amellyel Ön csökkentheti adóalapját. Kérjük, amennyiben támogatta munkánkat, küldje el cégadatait és elérhetőségeit az info@varvavart.hu email címre, így az adóigazolást kollégáink elkészíthetik Önnek.

Legyen támogatónk, aktivistánk!

Várandós ismerőse babát vár és krízishelyzetbe került? Vegye fel velünk a kapcsolatot. Megpróbálunk segíteni!

Segítsen minél több emberhez eljutni, üzeneteinket terjeszteni! Lájkolja Facebook oldalunkat és iratkozzon fel YouTube csatornánkra.

Küldjön tárgyi adományokat a nálunk segítséget kérő rászoruló családoknak!

Vegyen részt rendezvényeinken, ússza át velünk a Balatont, amit évente megteszünk mi is!

Terjessze védőnőknél, háziorvosi rendelőkben szórólapjainkat, plakátjainkat! Ismerjék meg minél többen, hogy van segítség!

Ön pedagógus? Szervezzen felvilágosító órát osztályában, ahol szakembereink őszintén beszélgetnek a diákokkal a felelős szexuális életről, párkapcsolatról, házasságról.

A felvállalt ügynél csak egy fontosabb: A GYERMEKEK ÉLETE.

Hófehérke és a hét óriás - nézze meg kampányfilmünket!

#SzeresdazÉletet

…mert minden élet csoda! De csak az lesz maradandó, amit szeretettel hagynak felnőni!

Évértékelés – 2022

Évértékelés – 2022

Kedves Követőink, Támogatottjaink és Támogatóink,Mielőtt nekifutunk a 2023-as évnek szeretnénk idén is egy tartalmasabb beszámolót adni nektek a 2022-es évünkről. Megtisztelő számunkra, ha időt szántok rá, hogy elolvassátok ezt az éves összefoglalót és ha az olvasás...

Adományt gyűjtünk Vencusnak

Adományt gyűjtünk Vencusnak

Segíts Te is Vencusnak!  Az elmúlt hetekben miskolci csapatunkat megkereste egy aggódó anyuka, akinek szeretnénk segíteni.   Vencus egy nagyon súlyos és komplex szívfejlődési rendellenességgel született, aminek teljes nagyértranszpozíció a neve.    Szeretnénk adományt...

Írjon nekünk!

3 + 15 =

Nagylelkű támogatóink segítsége nélkül számos krízisterhes anyuka maradt volna egyedül megoldhatatlannak tűnő helyzetével és sok örökbe fogadni vágyó szülő álma nem vált volna valóra. A legkisebb összeg is fontos hozzájárulás ahhoz a nemes ügyhöz, mely a mai napig is inspirál bennünket – az élet védelméhez. Közhasznú alapítványunk köszönettel fogadja mind magánszemélyek, mind cégek támogatását.

Cégek számára - így támogathat!

Alapítványunk közhasznú ezért ha cégként támogatja munkánkat, a támogatás összegéről támogatási igazolást tudunk kiállítani. Az igazolással Ön csökkentheti adóalapját. Kérjük, amennyiben támogatta munkánkat, adja meg cégadatait és elérhetőségeit, így az adóigazolást kollégáink elkészíthetik Önnek.

0
    0
    Kosár
    A kosár üresTovább vásárolok