fbpx

Friss hír: a koncertre minden jegy elkelt. Facebook Live élő közvetítés várhatóan 18 órakor kezdődik. Köszönjük!

Különleges élmény, most először Szombathelyen!

Ezúttal Szombathely ad otthont a nagy sikerű jótékonysági rendezvénysorozatunknak. A budapesti Nádor teremben tartott teltházas koncert után, nyugatra vesszük az irányt és hívunk Benneteket, hogy tartsatok velünk. A koncert 2019. június 9.-én 18 órakor kerül megrendezésre a Bartók teremben (Szombathely, Rákóczi Ferenc utca 3)!
A Jótékonysági Gálaesten fellép Oláh Gergő és csapata, aki a Hozzád bújnék című komoly üzenet mellett, egyéb csodálatos dalokkal is készül. A vidám hangulat és a felszabadult zenélés mindig garantált! A koncert másik fő fellépője, Pajor Tamás, akitől – többek között – élőben is hallhatjátok a rendkívül megindító Váradi Méri című számot. A csodálatos művészgárdát Friderika teszi teljessé, aki varázslatos hangjával és előadásmódjával garantáltan megszólítja a szíveket. Nagy örömünkre a koncerten Cserpes Laura is énekelni fog, aki szintén fontosnak tartja a gyengébbekért és a rászorulókért való kiállást.

  • Helyszín: Szombathely, Rákóczi Ferenc u. 3. BARTÓK terem
  • Időpont: 2019. Június 9. 18 óra

Gyere el és támogasd munkánkat!

A jegyvásárlás két módon lehetséges. Egyrészt vásárlási szándékotokat jelezhetitek a jegyvasarlas@varvavart.hu email címen és visszajelzés után, banki utalással rendezhető az összeg.

A másik lehetőség itt, a weboldalon keresztül működik, ebben az esetben bankkártyával PayPalon keresztül tudtok jegyet vásárolni. Az oldalon többféle jegytípus közül választhattok. A koncertjegyek mellett, kiterjesztett támogató jegyet is vásárolhattok, és így egy általatok választott összeggel, további anyagi segítséget tudtok küldeni az Alapítvány munkájának támogatására.

Nagy szeretettel várjuk a helyieket és a messziről érkezőket is a koncerten! Támogassuk együtt a rászoruló gyermekeket!

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Ha nem tud eljönni, akkor is támogathat!

Az alábbi összegű vagy egyedileg meghatározott felajánlásokkal segítheti munkánkat.

Alapítványunk közhasznú ezért ha cégként támogatja munkánkat, a támogatás összegéről támogatási igazolást tudunk kiállítani, amellyel Ön csökkentheti adóalapját. Kérjük, amennyiben támogatta munkánkat, küldje el cégadatait és elérhetőségeit az info@varvavart.hu email címre, így az adóigazolást kollégáink elkészíthetik Önnek.

Legyen támogatónk, aktivistánk!

Várandós ismerőse babát vár és krízishelyzetbe került? Vegye fel velünk a kapcsolatot. Megpróbálunk segíteni!

Segítsen minél több emberhez eljutni, üzeneteinket terjeszteni! Lájkolja Facebook oldalunkat és iratkozzon fel YouTube csatornánkra.

Küldjön tárgyi adományokat a nálunk segítséget kérő rászoruló családoknak!

Vegyen részt rendezvényeinken, ússza át velünk a Balatont, amit évente megteszünk mi is!

Terjessze védőnőknél, háziorvosi rendelőkben szórólapjainkat, plakátjainkat! Ismerjék meg minél többen, hogy van segítség!

Ön pedagógus? Szervezzen felvilágosító órát osztályában, ahol szakembereink őszintén beszélgetnek a diákokkal a felelős szexuális életről, párkapcsolatról, házasságról.

A felvállalt ügynél csak egy fontosabb: A GYERMEKEK ÉLETE.

Hófehérke és a hét óriás - nézze meg kampányfilmünket!

#SzeresdazÉletet

…mert minden élet csoda! De csak az lesz maradandó, amit szeretettel hagynak felnőni!

Támogatást kaptunk a Lush Hungary Kft.-től!

Támogatást kaptunk a Lush Hungary Kft.-től!

Adománygyűjtő kampányt indítottak az Alapítványunk számára Egy támogatónk, a Lush Hungary Kft. december/január hónapban az alapítványunk számára:   946.538 Ft összeget gyűjtött össze a Charity Pot adományozói programjuk keretein belül. A pandémia és az ahhoz...

Az Önkéntesek Nemzetközi napja – Beszámoló

Az Önkéntesek Nemzetközi napja – Beszámoló

Tatabánya, 2021.12.05.Az ENSZ közgyűlése 1985. december 17-én foglalta határozatba az Önkéntesek Nemzetközi napjának megtartását, majd 2002. november 26-án újabb közgyűlési határozattal szólította fel a kormányokat, hogy támogassák az önkéntességet, a gazdasági és...

Írjon nekünk!

10 + 14 =

Nagylelkű támogatóink segítsége nélkül számos krízisterhes anyuka maradt volna egyedül megoldhatatlannak tűnő helyzetével és sok örökbe fogadni vágyó szülő álma nem vált volna valóra. A legkisebb összeg is fontos hozzájárulás ahhoz a nemes ügyhöz, mely a mai napig is inspirál bennünket – az élet védelméhez. Közhasznú alapítványunk köszönettel fogadja mind magánszemélyek, mind cégek támogatását.

Cégek számára - így támogathat!

Alapítványunk közhasznú ezért ha cégként támogatja munkánkat, a támogatás összegéről támogatási igazolást tudunk kiállítani. Az igazolással Ön csökkentheti adóalapját. Kérjük, amennyiben támogatta munkánkat, adja meg cégadatait és elérhetőségeit, így az adóigazolást kollégáink elkészíthetik Önnek.

0
    0
    Kosár
    A kosár üresTovább vásárolok