Barion Pixel

Te mit gondolsz az abortuszról?

Gyakran hajlamosak vagyunk úgy véleményt foglalni bizonyos kérdésekben, hogy nem ismerjük behatóan a témát. Lila Rosa szerint így van ez az abortusszal kapcsolatosan is.

A Live Action szervezet egy amerikai családi házból indult, az akkor 15 éves Lila Rose vezetésével. A fiatal lány arra szerette volna felhívni a kortársai figyelmét, hogy milyen orvosi beavatkozás is valójában az abortusz, mi történik a még meg nem született gyermekekkel. Azóta a civil kezdeményezés Amerika egyik vezető életvédő szervezetévé nőtte ki magát. Felvilágosító munkájuk célja az emberi életet megbecsülni és tisztelni képes kultúra megvalósítása.

Az életpárti mozgalom egyik legnagyobb képviselőjeként milliókhoz juttatják el az üzenetüket havonta. Széles és gyorsan fejlődő online jelenlétüknek hála több fronton is találkozni lehet velük. Az ő gondozásukban jelentek meg először az abortusz procedúráját orvosi részletességgel bemutató videók, és az ezzel kapcsolatos felvilágosítás.

A videók nem titkolt célja az abortusszal kapcsolatos tudatlanság felszámolása, a gondolkodásmód megváltoztatása és az életmentés.

Alapítványunk együttműködésben áll a Live Action szervezettel, aminek keretében használhatjuk és terjeszthetjük magyar nyelven az elkészült figyelemfelhívó videóikat. A videók egyik részében embereket állítanak meg az utcán, hogy megkérdezzék a véleményüket az abortuszról. Ezután bemutatnak nekik az eljárásról egy kisfilmet, majd megkérdezik, hogy ez megváltoztatta-e a vélekedésüket. Nagyon érdekes és felkavaró felvételek készülnek ezekről az esetekről, amelyeket ezentúl rendszeresen láthattok majd magyar felirattal!  

Fogadjátok szeretettel a sorozat kezdő részét!

Ha úgy gondolod, hogy ez a videó megváltoztatná egy-egy ismerősöd véleményét, küldd tovább! Ha szeretnéd, hogy hasonló jellegű videókat jelentessünk meg a jövőben, akkor kérünk azt is jelezd nekünk Facebook oldalunkon, YouTube csatornánkon!

0
    0
    Kosár
    A kosár üresTovább vásárolok