Barion Pixel

Ússz a pelusokért, ÚSSZ JÓTÉKONYAN!

#balatonátuszás2021

Tavaly sajnos nem tudtunk menni a COVID-19 miatt a Balcsira, de idén újra vízbe ugrunk, hogy minél több ember figyelmét ezzel is felhívjuk arra, hogy vegyük észre a környezetünkben élő nehéz helyzetbe került kismamákat, illetve családokat.

Mivel rendszeresen járunk anyaotthonokba, gyermekotthonokba és más olyan zárt intézményekbe, amik kiemelten veszélyeztetettek és mivel várhatóan sokan érkeznek a Balaton-átúszásra külföldről is, ezért óvatosságból a tavalyi rendezvényt kihagytuk.

Pedig nagyon hiányzik nekünk is a Magyar Tenger, de ezzel kapcsolatban nagyon óvatosak voltunk. Szerencsére idén más a helyzet.

Az év elején sikerült több mint 200 rászoruló családnak 20.000 Ft értékű pelenka csomag adományt küldeni országszerte.


támogató

Most az a célunk, hogy a Balaton-átuszás résztvevői és támogatói segítségével meg tudjuk ismételni ezt az adománygyűjtő akciónkat, azaz 4.000.000 Ft támogatást szeretnénk összegyűjteni.

Segíts te is, hogy elérjük ezt a célt.💙  Akár már 50 Ft-tal is bekapcsolódhatsz a nyári pelenkagyűtő akciónkba. Ha a partról vagy otthonról szurkolsz, akkor is támogathatsz minket:

Tudtad?

1 nap nagyjából 10 pelust használ el egy újszülött baba, ami kb. 500 Ft-ba kerül

  🔹  Ez 1 hónapban átlagosan 300 db (15.000 Ft).

  🔹  Nagyobb babakorban a napi fogyás csökken, de egy bébiúrnak vagy bébiúrnőnek fél év alatt így is több, mint 1000 db pelusra van szüksége, ami nagyjából 50.000 Ft-ba kerül!

Egy kis segítséggel, őszinte szívből jövő támogatással is óriási segítséget nyújthatunk a rászorulóknak!💝


Az esemény linkje és ahol jelentkezni tudtok, ha részt vennétek a 🌊🏊‍♂️ 39. Balaton-átuszáson🏊‍♂️ 🌊
Mi ott leszünk és TE? 😁
  🔹   https://www.balaton-atuszas.hu/

0
    0
    Kosár
    A kosár üresTovább vásárolok