Barion Pixel

Együtt többet tehetünk.

Bankszámlaszámunk:  10409015-50526757-87691006 (K&H Bank)

IBAN: HU63 1040 9015 5052 6757 8769 1006

SWIFT / BIC: OKHBHUHB

Adószámunk (1%-os felajánláshoz): 18139039-1-42

Egy lépés az életért.

Lépj te is!

Anyaotthonunk építése és Mentorprogramunk támogatása

Mivel foglalkozik a Várva Várt Alapítvány?

Alapítványunk elsősorban krízishelyzetbe került várandósokkal és kisgyermeket gondozó családokkal foglalkozik. Célunk, hogy minden megfogant gyermek várva várt személyként tudjon megszületni és felnőni!
A területi védőnőkkel és családvédelmi szakemberekkel együttműködve mindent megteszünk azért, hogy a gyermekek a a vér szerinti családjukban tudjanak maradni, de valamiért ez nem lehetséges, akkor családba fogadásban vagy nyílt örökbeadásban nyújtunk segítséget.
Családvédelmi munkánk során gyermekotthonban élő gyermekek és fiatalok mentorálásában is aktívan részt veszünk.

KAMPÁNYUNK CÉLJA

Anyaotthon építésének támogatása
Egyik fontos tervünk, hogy a krízishelyzetbe került kismamák számára biztonságos menedéket tudjunk nyújtani. Ezért budapesti csoportunk belekezdett egy anyaotthon építésébe. Jelenlegi adománygyűjtő kampányunk célja, hogy ez az otthon mielőbb megnyithassa kapuit a segítségre szoruló kismamák számára.

Mentorprogram támogatása
Mentorprogramunk jelenleg több gyermekotthonban van jelen, ahol állami gondozott gyermekek és fiatalok mentorálását végzik állandó jelleggel. A tavalyi évhez hasonlóan idén is szeretnénk lehetőséget biztosítani a gyermekek nyári táboroztatására.

Tudj meg többet Mentorprogramunkról!

Mit teszünk mi ezért?
Egyre bővülő sportcsapatunk a tömegsport rendezvényeken való megjelenéssel igyekszik minél több emberhez eljuttatni a szükségben lévők segélykiáltását, és elérni a fentebb kitűzött célokat.

A Várva Várt Alapítvány és a Szolgálati Agarak futócsapatainak közös célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy minden gyermek élete hosszú és kalandos lehet, ha segítünk neki rajthoz állni és pályán maradni

Hogyan tudsz támogatni bennünket?

Ha szívesen képviselnéd futásoddal a Várva Várt Alapítványt, nincs más dolgod, mint…
 • nevezz a nevezes.futanet.hu oldalon az általad kiválasztott versenyen és távon, nevezéskor csapat/cégnévként tüntesd fel, hogy Várva Várt Alapítvány, majd írj nekünk a sport@varvavart.hu e-mail címre, hogy melyik versenyre és távra neveztél
 • vásárold meg standunknál Egy lépés az életért. Lépj te is!” technikai futópólónkat, és fuss benne minél többször! (A pólóvásárlás nem feltétele a futással való támogatásnak.)

Fogadj örökbe egy kilométert!

Ha a sportolás még kicsit várat magára, de szívesen támogatnál bennünket a céljaink elérésében, fogadj örökbe egy kilométert a futásainkból!

Ezt a futóversenyen a sátrunknál, vagy a 11600006-00000000-99728771 Erste Bankos számlaszámunkra való utalással is megteheted! Közleményben kérjük tüntesd fel: “VVA SPORT TÁMOGATÁS”.

Alapítványunk közhasznú ezért, ha cégként támogatod munkánkat, a támogatás összegéről támogatási igazolást tudunk kiállítani, amellyel csökkentheted céged adóalapját. Kérjük, amennyiben támogattad munkánkat, küldd el a céges adataidat és elérhetőségeidet az iroda@varvavart.hu email címre, így az adóigazolást kollégáink elkészíthetik Neked.

Hol találkozhatsz velünk 2023-ban?

Előreláthatólag a következő sporteseményeken találkozhatsz velünk. Aktuális adománygyűjtési céljainkról a verseny előtt tájékozódhatsz.

38. Telekom Vivicittá (Bp)

Futás a koraszülöttekért (Zalaegerszeg – Keszthely)

UTT-130 Ultra Tisza-tó (Tiszafüred)

41. LIDL Balaton-átúszás (Balatonboglár)

38. WizzAir Budapest (Bp)

38. SPAR Budapest Maraton (Bp)

MartinkaTrail (Hajdúsámson-Martinka)

Ha szívesen csatlakoznál, segítenél, vagy csak kérdésed van, írj nekünk!

Email címünk: sport@varvavart.hu

Kövesd facebook oldalunkat:

Várva Várt Alapítvány Sport Klub

Itt olvashatsz még rólunk:

Szolgálati Agarak

Vivicitta – 2022

Legyél támogatónk, aktivistánk!

Várandós ismerősöd babát vár és krízishelyzetbe került? Vedd fel velünk a kapcsolatot. Megpróbálunk segíteni!

Segíts minél több emberhez eljutni, üzeneteinket terjeszteni! Lájkold Facebook oldalunkat és iratkozz fel YouTube csatornánkra.

Küldj tárgyi adományokat a nálunk segítséget kérő rászoruló családoknak!

Vegyél részt rendezvényeinken, úszd át velünk a Balatont, amit évente megteszünk mi is!

Terjeszd védőnőknél, háziorvosi rendelőkben szórólapjainkat, plakátjainkat! Ismerjék meg minél többen, hogy van segítség!

Pedagógus vagy? Szervezz felvilágosító órát osztályodban, ahol szakembereink őszintén beszélgetnek a diákokkal a felelős szexuális életről, párkapcsolatról, házasságról.

A felvállalt ügynél csak egy fontosabb:

A GYERMEKEK ÉLETE.

#SzeresdazÉletet

…mert minden élet csoda! De csak az lesz maradandó, amit szeretettel hagynak felnőni!
Évértékelés – 2022

Évértékelés – 2022

Kedves Követőink, Támogatottjaink és Támogatóink,Mielőtt nekifutunk a 2023-as évnek szeretnénk idén is egy tartalmasabb beszámolót adni nektek a 2022-es évünkről. Megtisztelő számunkra, ha időt szántok rá, hogy elolvassátok ezt az éves összefoglalót és ha az olvasás...

Adományt gyűjtünk Vencusnak

Adományt gyűjtünk Vencusnak

Segíts Te is Vencusnak!  Az elmúlt hetekben miskolci csapatunkat megkereste egy aggódó anyuka, akinek szeretnénk segíteni.   Vencus egy nagyon súlyos és komplex szívfejlődési rendellenességgel született, aminek teljes nagyértranszpozíció a neve.    Szeretnénk adományt...

Nagylelkű támogatóink segítsége nélkül számos krízisterhes anyuka maradt volna egyedül megoldhatatlannak tűnő helyzetével és sok örökbe fogadni vágyó szülő álma nem vált volna valóra. A legkisebb összeg is fontos hozzájárulás ahhoz a nemes ügyhöz, mely a mai napig is inspirál bennünket – az élet védelméhez. Közhasznú alapítványunk köszönettel fogadja mind magánszemélyek, mind cégek támogatását.

Cégek számára - így támogathatsz!

Alapítványunk közhasznú ezért ha cégként támogatod munkánkat, a támogatás összegéről támogatási igazolást tudunk kiállítani. Az igazolással csökkentheted céged adóalapját. Kérjük, amennyiben támogattad munkánkat, add meg a céges adataidat és elérhetőségeidet, így az adóigazolást kollégáink elkészíthetik Neked.

Akár örökbefogadással, támogatással kapcsolatban érdeklődsz, akár segítséget szeretnél kérni terhességeddel kapcsolatban, írj nekünk és felvesszük Veled a kapcsolatot! Üzeneted elküldésével automatikusan elfogadod a Várva Várt Alapítvány adatkezelési nyilatkozatát.

  Írj nekünk!

  0
   0
   Kosár
   A kosár üresTovább vásárolok