Barion Pixel

Jótékonysági futás a koraszülöttekért

Nagylelkű támogatást kaptunk – Bitcoinban

Honnan jött az együttműködés? Miért fontos az alapítvány számára, hogy kimagasló eredményeket érjen el? Mi a közös célunk?Az együttműködés a Szolgálati Agarakkal a Covid időszakában merült fel, azzal a céllal, hogy a futást és az életmentést előtérbe tudjuk helyezni.


Mivel alapítványunk rendszeresen veszt részt különböző sporteseményeken, szerettük volna, ha eredményesebb teljesítményt is tudunk nyújtani ezeken a versenyeken a következő időszakban.

 

Ezért döntöttünk amellett, hogy segítséget kérünk a Szolgálati Agaraktól, és felkérjük őket, hogy fussanak velünk.

 

Szeretnénk ezúton is külön köszönetet mondani Hajnal Kornél rendőr alezredesnek, a Szolgálati Agarak vezetőjének és nem utolsó sorban csapatának.

 


Miért tartjuk fontosnak, hogy kimagasló eredményeket érjünk el a sportrendezvényeken?

 

Nagyon örülünk annak, hogy egyre többen csatlakoztok a Várva Várt Alapítvány aktivistái közé, sokan közületek velünk futnak ezeken az eseményeken.

 

Amellett, hogy most már az Agarakkal együtt nagyon jó eredményeket érünk el, nemcsak azt mutatjuk meg a közönségnek, hogy mi létezünk, hanem ezzel felhívjuk az emberek figyelmét az embermentésre.

 

Találkozhatunk olyan emberekkel ezeken a rendezvényeken, akiket nem érhetünk el és ezáltal alkalmunk adódik segíteni nekik.

 

Számunkra egyfajta megnyilvánulásra, kommunikációs lehetőségre tudjuk felhasználni ezeket az eseményeket. Közel 7-8 éve, hogy most már rendszeresen részt veszünk különböző sportrendezvényeken.

 

Tavaly előtt, vagyis 2020-ban egy veszprémi koraszülötteket támogató alapítványt is tudtunk támogatni 1.000.000 Ft-tal.

 

2021-ben a zalaegerszegi Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítványt 300.000 Ft-tal tudtuk segíteni.

 

 


Mi a közös célunk?

 

A Szolgálati Agarakkal az életmentés felhívására való figyelem mellett olyan fiatalokat szeretnénk mentorálni, akik gyermekotthonokban élnek, emiatt sokkal szűkebb, kevesebb lehetőségeik vannak arra, hogy sportoljanak vagy akár művészeti oktatásban részesüljenek.

 

Szeretnénk segíteni nekik, hogy el tudjanak jönni az edzésekre és tudjuk őket a továbbiakban segíteni.


AZ IDEI ÉV EDDIGI EREDMÉNYEI:

 

  • 2022 – Telekom Vivicittá futóversenyen összesen 8 komoly érmet szereztünk. A Szolgálati Agarak lányai nyerték a “félmaraton trió női kategóriáját”. A fiúk pedig a “trió férfi kategóriájában” a másodikok lettek.

    Sági Barbi és Sági József “félmaraton párban váltójában” a vegyes (1 nő, 1 férfi) kategóriában a II. helyezést érték el!

 

 


 

Iratkozzatok fel a Facebook-on a
Várva Várt Alapítvány SportKlub csoportjába:

https://www.facebook.com/groups/varvavartsportklub

 

 

 

0
    0
    Kosár
    A kosár üresTovább vásárolok