Barion Pixel

Vigyázz, kész rajt!

Nagylelkű támogatást kaptunk – Bitcoinban
Idén is rajthoz álltunk a 37. Telekom Vivicittá futófesztiválon, amelyet március 27-28-án rendeztek meg a Margitszigeten. Az indulók száma végül jóval meghaladta a vártat, a két nap során 13 927-en vettek részt a rendezvényen.

 

A BSI örömmel adta hírül, hogy az eseményen a járványhelyzet bizonytalanságai ellenére 72 ország futói vettek részt.

A Várva Várt Alapítvány futó csapatában több mint 30 versenyző indult a 940 m-es családi futástól a 21 km-es félmaratonig.


 

Nagy örömünkre a Szolgálati Agarak futócsapat is becsatlakozott hozzánk és összesen 8 érmet (3 arany, 5 ezüst) szerzett a csapatnak. Nagyon büszkék vagyunk rájuk!

 

Csere Gáspár, a BEAC riói olimpikonja és családja is részt vett az idei Telekom Vivicittá futóversenyen alapítványunkat támogatva. Most nem indult a versenyen, így lencsevégre kaptuk és készítettünk vele egy interjút.

 

 

Különlegessége volt ennek a versenynek az is, hogy a nemrég kinevezett köztársasági elnökünk, Novák Katalin is leküzdötte a félmaratoni távot, mégpedig édesanyjával együtt.

 

 

 

Külön köszönet a BSI-nek, akik a karitatív szervezetek között biztosítottak számunkra egy komfortos sátrat, így sok kisgyerek és család tudott nálunk megpihenni és játszani az óriás játékokkal. Mivel velünk volt egy kisebb adományládánk, abba is kaptunk sok adományt, amiért szintén hálásak vagyunk!

 


Forrás:  magyarnemzet.hu

Ha szeretnétek ti is velünk jönni futni, úszni, bicajozni

 

Iratkozzatok fel a Facebook-on a Várva Várt Alapítvány SportKlub csoportjába: https://www.facebook.com/groups/varvavartsportklub

 

Várunk mindekit szeretettel! 💙

 

0
    0
    Kosár
    A kosár üresTovább vásárolok