Barion Pixel

MISKOLCON is Várva Várt…Iroda

Bemutatjuk újonnan elkészült miskolci irodánkat!

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy a vidéki városok közül először Miskolcon nyitotta meg kapuit az új Várva Várt központunk, ahol nemcsak a várandósságuk miatt lelki és/vagy anyagi krízishelyzetbe került édesanyák számára nyújtunk karitatív segítséget, hanem a négy helyiségből álló központunk alkalmas lesz arra is, hogy a 12-18 évesek számára prevenciós előadásokat tartsunk a korai terhességek megelőzésére. Az új irodánk kulturált lehetőséget biztosít arra is, hogy a nyílt örökbefogadásoknak helyszínt biztosítson és a vérszerinti és örökbefogadó szülők találkozzanak egymással.

Miskolc város Közgyűlése az Alapítványunk közhasznú tevékenységére való tekintettel azzal támogatta a helyi babamentés munkáját, hogy a 62 nem-es ingatlant ingyenesen bocsátotta a rendelkezésünkre. Külön köszönetünket szeretnénk kifejezni Varga Andrea Klára Alpolgármester Asszonynak, aki korábban védőnőként tevékenykedve ismeri a térségünkben élő kismamák problémáit, krízishelyzeteit.

A felújításban nagy szerepet vállaltak önkénteseink, akik idejüket nem kímélve vettek részt a szakipari munkálatokban, hogy mielőbb elkezdődhessenek az egész Borsod-Abaúj-Zemplén megyét érintő szakmai tevékenységek, szupervíziók, esetmegbeszélések. Köszönjük azoknak a magánszemélyeknek, cégeknek a támogatását, akik adományaikkal segítették a felújítás mielőbbi befejezését.

A hivatalos megnyitó ünnepség szervezésére hamarosan elkezdődik, addig is szívesen vesszük, ha meglátogatnak minket vagy a feleslegessé vált babagondozási termékeiket elhozzák hozzánk adományként. Ami Önök számára felesleges, az egy másik család számára még értékes lehet. Címünk: 3530 Miskolc, Vörösmarty u. 45. (belváros).

Tevékenységünkről addig is folyamatosan tájékozódhatnak és nyomon követhetik a babamentés munkáját Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/VarvaVartMiskolc/

…mert szerintünk MINDEN GYERMEK LEGYEN VÁRVA VÁRT!

 

0
    0
    Kosár
    A kosár üresTovább vásárolok