Barion Pixel

Az újszülött sugárzó mosollyal köszöntötte az édesapját,
miután felismerte a hangját

Tarsila és Flávio Dantas elmesélték, hogy minden nap beszéltek a kisbabájukhoz, amikor még az édesanyja hasában volt, és amikor végre megszületett, „a valaha volt legédesebb mosollyal” köszöntötte őket.


 

Miután hónapokig izgatottan várták az érkezését, a házaspár kislánya végül megszületett, és a kis Antonella mindössze pillanatokkal azután, hogy világra jött, a világ legédesebb mosolyával üdvözölte azt a két embert, akiknek addig csak a hangját hallhatta.

Flávio, aki a brazíliai Rio de Janeiróban él a családjával, az Instagramon is megosztott egy képet arról az imádnivaló pillanatról, amikor a kislánya először pillantotta meg őt, miközben Tarsila karjaiban tartotta őt a kórházi ágyon.

„Nem tudom megmagyarázni azt az érzést, amit abban a pillanatban éreztem” – írta a büszke édesapa, aki a haditengerészetnél szolgál, és felidézte a lánya születése előtti időt: „Minden nap beszéltem a lányomhoz az anyaméhben, mindig elmondtam neki, hogy szeretem, ott vagyok mellette, és megígértem, hogy én leszek a legjobb apa a világon. És amikor megszületett, mivel viszonozta ezt? A valaha volt legkedvesebb mosollyal.”

„Szeretet, ami nem fér meg a mellkasodban” – írta, első gyereke születésével kapcsolatos érzéseit kifejezve. Flávio még számos képet osztott meg a közösségi oldalon a kislányával, az egyiket a következő szöveggel: „Isten megadta nekem a legnagyobb okot, hogy felemeljem a fejemet, elengedjem a szomorúságot, és mindent megtegyek, hogy az egész világot adhassam neked.”

A kislány édesanyja, aki szakácsként dolgozik, szintén megosztott egy képet a közösségi oldalon az ő „angyalkájáról”, akit „az Úr küldött neki ajándékba.”

 

„Ha a gazdagságot szavakban mérnék, csak egyben foglalnám össze: te” – írta a bejegyzésben. „Az én ritka drágakövem, amelyet Isten keze csiszolt.” A szívmelengető bejegyzés világszerte megérintette az embereket, különösen más szülőket.

 

„Én könyveket olvastam fel a fiamnak, és azonnal felismerte a hangomat, amikor megszületett. Sírt, elkezdtem beszélni hozzá, és abbahagyta a sírást. Csodálatos nap volt” – írta egy felhasználó. Egy másik pedig azt írta: „Micsoda pillanat, gratulálok! Én nagyon nehéznek találom, hogy a feleségem hasához beszéljek, aki szintén terhes, és mi is lányt várunk.”

„Ez annyira igaz. A lányom még nem látta az apját, de amikor meghallotta a hangját a telefonban… a reakció felbecsülhetetlen volt! Mintha az első nap óta ismerték volna egymást. A közelség már megvan közöttük, és az apja majdnem elolvadt a boldogságtól” – írta egy édesanya.

 

„Igen, elhiszem. Én is beszéltem a kisbabámhoz, amikor még az anyaméhben volt, és tisztán emlékszem a reakciójára, amikor a születése napján először beszéltem hozzá. Most 12 hónapos” – írta egy negyedik felhasználó.

 

Mások így gratuláltak a házaspárnak: „Isten adjon nektek sok boldogságot! A lányotok biztosan mindig boldog, szerencsés és sikeres lesz. Ez a mosoly egész életében vezérelni fogja. Istenem, ez a kép egyszerűen szuper! Hihetetlen energiával és örömmel tölt fel! Legyetek nagyon boldogok!”

Antonella szülei pedig továbbra is megosztják kislányuk életét a világgal az Instagramon.

 

Forrás: twice.hu

 

 

0
    0
    Kosár
    A kosár üresTovább vásárolok