Barion Pixel

A Kislány és a Királylány

Sziasztok! 

Örömmel tudatjuk veletek, hogy megjelent az Aion kiadásában A kislány és a királylány című könyv gyönyörű illusztrációkkal Újföldi Kitti, négygyermekes anya tollából. 

Kitti elmondása alapján a családja mindvégig támogatta és biztatta.

Csapatmunkának nevezte a könyvkiadási folyamatot, kiemelve a férje segítségét, aki nélkül nem valósulhatott volna meg a könyv.

Újföldi Kitti nagylelkű felajánlása, hogy a könyv eladásából származó teljes bevételét a Várva Várt Alapítványnak adományozza, így a könyv megvásárlásával ti is hozzájárulhattok munkánk támogatásához. 

Emellett számos magyar kórházba kerül a könyveket tartalmazó ajándékcsomag,

valamint az alapítványunk részére is, amit szétosztunk majd a rászoruló családok között.

„Talán nincs a világon egyetlen kislány sem, aki ne álmodott volna arról, hogy milyen jó lenne, ha hercegnőnek született volna. Milyen pompás érzés lehet csillogó ékszerekkel díszített gyönyörű ruhákban járni, szebbnél szebb frizurával billegni a tükör előtt..

Vajon valóban ebben rejlik az igazi boldogság, vagy valami egészen más a titka? Honnan fakad a valódi, hervadhatatlan szépség, mely nemcsak a külsőt, hanem a – tükörben láthatatlan – belső embert is széppé teszi?” (Jenei Betti)

A kislány és a királylány című könyv minden olyan kislánynak szól, aki valaha álmodozott már arról, hogy csodaszép ruhákban, gyönyörű ékszerekben tündököljön, akár a királylányok… de mi az igazi szépség?

Nos, ez kiderül A kislány és a királylány-ból. 

Arra a kérdésre, hogy lesz-e a könyvnek folytatása, Újföldi Kitti azzal válaszolt, hogy nem zárkózik el az ötlettől, de konkrét könyv még nincs tervben. Nagy örömünkre Kulcsár Edina és férje Csuti is támogatja kampányunkat. Nagyon köszönjük Nektek is!

 

0
    0
    Kosár
    A kosár üresTovább vásárolok