Barion Pixel

Tisztelt Címzettek, kedves Barátaink,

Nagylelkű támogatást kaptunk – Bitcoinban

2022.11.24-én csütörtökön, 17-19h között könyvbemutatót és kedvezményes könyvvásárt szervez a Várva Várt Alapítvány, amelyre szeretettel meghívjuk Önöket!


A Várva Várt Alapítvány egyik kiemelten fontos feladatköre a szexuális felvilágosítás.

 

Ennek keretében iskolákban, gyermekotthonokban, egészségnapokon, illetve egyéni és csoportos tanácsadás keretében rendszeresen tartunk interaktív órákat és beszélgetéseket fiatalokkal, ahol önismerettel, a tinédzserkori személyiségfejlődéssel, a társas kapcsolatokkal és a szexualitás témakörével foglalkozunk.

 

Ezen munkánk során tapasztaljuk, hogy a gyerekek nagy része sajnos otthon nem kapja meg a témáról az alapvető információkat, viszont természetes módon keresik és nyitottak a különféle társas kapcsolatokra. Ebből viszont sok probléma származik, amit preventív módon szeretnénk megelőzni.

 

A könyvbemutatónk során 3 olyan kiadványt szeretnénk az érdeklődők figyelmébe ajánlani, amelyek segítséget a szülők őszintén és oldott hangulatban tudnak beszélgetni a gyermekeikkel a fejlődésükről, nemiségükről és a szexualitásukról is.

 

A könyvbemutató alkalmával 15% kedvezménnyel vásárolható meg mindhárom kiadvány.

 

  1. Magzatnaplóm – a magzati korról szóló rendkívül aranyos, humoros és tudományos könyv gyerekeknek, felnőtteknek, családoknak és szinte mindenkinek. A Magzatnaplóm című könyv írója, Badacsonyiné Solt Éva személyesen is mesél a könyv keletkezéséről és dedikálja a megvásárolt könyveket. Hétről hétre megtudjuk, mi hogyan alakul a magzat testében és lelkében (hitvallo.hu)

  2. Isten teremtett engem tetőtől talpig – “Egy könyv, amely segít a gyermekeinknek megőrizni a saját testüket”

https://www.libri.hu/konyv/justin_s_holcomb.isten-teremtett-engem-tetotol-talpig.html

Ovisoknak és szüleiknek szóló prevenciós könyv szintén nagyon barátságos stílusban megírva.

  1. Menstrupédia – ez a kiadvány képregény formájában, nagyon érthető nyelvezettel szól a 9+ életkorú kislányoknak a menstruációról – https://menstrupedia.hu/

 

A Menstrupédia hazai forgalmazója és menedzsere dr. Farkas Eszter szintén személyesen mutatja be ezt a hiánypótló könyvet és a folytatásról is beszámol.

 

 

Tisztelettel meghívjuk a sajtó képviselőit is, hogy vegyenek részt az eseményen, ahol állófogadással és riport készítési lehetőséggel állunk rendelkezésükre. Egyúttal kérjük őket, hogy az eseményről és a kiadványokról szóló publikációikkal ők is segítsenek a szülőknek és gyermekeiknek, hogy megfelelő információkhoz jussanak gyermekeik szexuál-pszichológiai fejlődéséről.

 

Az esemény moderátora: Lukács József, a Várva Várt Alapítvány elnöke

 

Helyszín: Patmos kávézó, 1051 Budapest, József nádor tér 9.

Dátum: 2022.11.24. csütörtök, 17-19h

Információ:  iroda@varvavart.hu

Regisztráció: https://tinyurl.hu/stJC

Telefonszám: +36 20 9584813

 

 

0
    0
    Kosár
    A kosár üresTovább vásárolok