Barion Pixel

Segíts Te is Vencusnak!

Nagylelkű támogatást kaptunk – Bitcoinban
 

Az elmúlt hetekben miskolci csapatunkat megkereste egy aggódó anyuka, akinek szeretnénk segíteni.


 

Vencus egy nagyon súlyos és komplex szívfejlődési rendellenességgel született, aminek teljes nagyértranszpozíció a neve. 

 

Szeretnénk adományt gyűjteni számára.

 

ISMERD MEG A TÖRTÉNETÉT:

Vencus családunk 5. tagjaként, március 25.-én érkezett a világra. Egy nagyon súlyos és komplex szívfejlődési rendellenességgel született, aminek teljes nagyértranszpozíció a neve.

 

A két nagyér, az aorta és a tüdőverőér megcserélődve csatlakozott a szívéhez, ami azt eredményezte hogy az egész keringése fordítva működött. 11 naposan esett át az első nyitott szívműtéten, ahol ezt a rendellenes eredést tették helyre, és még a pitvaron foltoztak lyukakat.

 

Sajnos már a műtét végéhez közeledve fellépett egy nagyon komoly vérzéses komplikáció, amely 16 órássá és nagyon heroikus küzdelemmé alakította a műtétet. Újra is kellett éleszteni, búcsúzásra is behívtak minket, de Vencel az Úr kegyelméből azóta is harcol.

 

Immár 8 hónapos, és most, miközben ezeket a sorokat írom is éppen egy rendkívül magas rizikójú újabb nyitott szívműtétet él át.

 

Ez a harmadik. Volt két rekeszműtete is, mert az első műtét közbeni életmentés áldozata lett a bal rekesze, lebénult sajnos. Enni sem tud szájon át, a pocakjába van szonda műtve, azon keresztül tápláljuk. Szinte folyamatosan kórházban élünk, születése óta csak 6 hét adatott otthon részletekben.

 

Vencus ennek ellenére egy mosolygós, igazi kis cukorfalat, mintha mindezek meg sem történtek volna vele, pedig rengeteg bevatkozás, katéterezés, kórházi fertőzések tömkelege, és még sok-sok megmérettetés, megpróbáltatás ami kísérte ezt a 8 hónapot részéről, és részünkről is, nem is részletezném.

 

A lelki, szellemi, és fizika próbákon kívül anyagilag sem kímélt meg minket a helyzet, emiatt fordulunk segítségért.


 

Összefogás Vencusért!

Minden adománynak, felajánlásnak nagyon örülünk.

Online adományozás a következő linken⬇️

https://www.varvavart.hu/webaruhaz/egyeb/vencusnak-tamogatast-kuldok/

Köszönjük, hogy ha ezzel az adományozói csomaggal támogatod Vencus családját.
Az adományokat 100%-ban továbbítjuk számukra.

Krízisvonalunk száma: +36 30 329 7315 vagy írj nekünk emailt: info@varvavart.hu

0
    0
    Kosár
    A kosár üresTovább vásárolok