Barion Pixel

Tatabánya, 2021.12.05.

Nagylelkű támogatást kaptunk – Bitcoinban

Az ENSZ közgyűlése 1985. december 17-én foglalta határozatba az Önkéntesek Nemzetközi napjának megtartását, majd 2002. november 26-án újabb közgyűlési határozattal szólította fel a kormányokat, hogy támogassák az önkéntességet, a gazdasági és társadalmi fellendülés stratégiai eszközét.


Tatabányán,  a Vértes Agorában ez alkalomból december 5-én rendezték meg az Önkéntesség napját, ahol nemzetközi, országos és megyei civil szervezeteknek volt lehetőségük bemutatkozni, kiállítással, szóbeli bemutatkozással, valamint korlátozott számban prezentációk tartására is volt lehetőség.

A lehetőséget egy fogorvosi váróban ülve hallottam meg a rendezvény rádiós reklámjából december 2-án délután 4-kor.

Itt meg kell jelennünk!

– gondoltam.

Gyors telefon, kapcsolatfelvétel, önkénteseink mozgósítása, 48 óra alatt. És vasárnap 10-kor állt a stand!

Tatabánya, A Vértes Agorája

 

Már annak is örültünk, hogy kiállhattunk az asztalunkkal, de „ha egyszer egy üzlet beindul”… Szóval, ügyes aktivistánk résen volt, így lehetőségünk volt egy szóbeli bemutatkozásra is.

 

Tatabánya, Önkéntesség napja

 

Ezek után megfordult az asztalunknál egy újságíró, aki remélhetőleg írni is fog rólunk, valamint az esélyegyenlőségi bizottság egy tagja, aki támogatásukról biztosított bennünket és meghívta az alapítványt egy tavaszi rendezvényükre. Reméljük itt prezentációra is lesz lehetőségünk.

Ismerkedés a többi önkéntessel, akik érdeklődve hallgatták az alapítványunk tevékenységét, és még egy újságíró, aki már hallott is rólunk.

 

 

 

Topál Ica
Várva Várt Alapítvány

Komárom-Esztergom megyei csoport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
    0
    Kosár
    A kosár üresTovább vásárolok