Barion Pixel

“Ötször annyi esetünk volt, mint előző évben!”

Nagylelkű támogatást kaptunk – Bitcoinban

A 2021-es évben a Várva Várt Alapítvány zalaegerszegi csapatának összesen 19 esete volt. Ez, mint tudjuk az ország keleti feléhez mérve viszonylag kevésnek tűnik, viszont majdnem ötször annyi, mint az előző évben volt.


Aktivistáink segítségével minden esetet sikerült megoldani napokon belül. Volt olyan család, akiknek többször is sikerült adományt kiszállítani.

Igyekeztünk lefedni egész Zala megyét, így a megyeszékhelyen kívül volt esetünk például Nagykanizsán, Lentiben és Keszthelyen is.

 

Több védőnővel remek kapcsolatot ápolunk, ők keresnek bennünket egy-egy adott krízishelyzetnél.

A zalai adakozóknak hála az évben kétszer is sikerült más megyékbe segítséget eljuttatnunk az alapítványon belül.

Júniusban Kaposvárra vittünk egy nagyobb autónyi babaholmit, novemberben pedig Debrecenbe.


A vírushelyzet ellenére több zalaegerszegi rendezvényen sikerült népszerűsítenünk az alapítvány munkáját, mindent esetben egy-egy nemes célt támogatva.

Augusztusban a zalaegerszegi Aquacityben vettünk részt a “Jótékonysági főzőnapon”. Mi marhagulyással vártuk az adományozókat.

AZ ÖSSZEGYŰJTÖTT PÉNZZEL A ZALA MEGYEI SZENT RAFAEL KÓRHÁZAT TÁMOGATTUK!


 

Októberben a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány “Másodszor is célba érünk” futóversenyén állítottunk ki egy országos “VárvaVárt” csapatot.

 

Jótékonysági futás

A JÓ EREDMÉNYEK MELLETT KOMOLY ÖSSZEGGEL: 300 000 FT-TAL SIKERÜLT TÁMOGATNI A KORABABÁKAT!


Decemberben a korábbi évekhez hasonlóan az „Adventi kézfogás elnevezésű” városi adománygyűjtő rendezvényen képviseltük az alapítványt.

 

Köszönjük a támogatást a Móni süti tulajdonosának.

 

EZ ÁLTAL EGY NAGYON SZÉP ÖSSZEGGEL TUDTUK TÁMOGATNI A COVID MIATT BAJBA KERÜLT CSALÁDOKAT!

 

Az eseményről készült videónkat pedig itt tudjátok megnézni:


 

MINDEZEK MELLETT HÁROM ZALA MEGYEI BOLTBA HELYEZTÜK KI ADOMÁNYGYŰJTŐ LÁDÁINKAT

 

Farmervilág Lenti

 

Harmadik Forrás Coop 20. számú üzlete Zalalövő 

Harmadik Forrás COOP 20.

 

Magnetic Áruház Zalaegerszeg


Mérföldkőnek tartjuk, hogy 2021. nyarán a Zalaegerszegi Önkormányzattól és a Lész Kft-től kaptunk egy raktár/iroda bérleményt jutányos áron.

 

Ezúton is köszönjük Balaicz Zoltán polgármesternek és a városvezetésnek a bizalmat, illetve a Lész Kft-nek az együttműködést, és azt is, hogy támogatják a helyi babamentést.

 

 

2022 első nagy projektje, ennek felújítása és alkalmassá tétele lenne a krízishelyzetbe került várandósok/családok és adományozók fogadására.


ÖSSZESSÉGÉBEN: 

Zalaegerszegen 2019. tavaszán indult el a közös munka, ekkor jött létre csapatunk. Körülbelül 15 aktivista munkájának köszönhetőek eddigi eredményeink, de alkalmanként több embert is be tudtunk vonni a közös munkába.

 

Van köztünk gyógypedagógus, tanítónő, óvónő, dajka, vállalkozó, teológus, ifjúságsegítő, baba- és játékbolti eladók, egyetemisták, főállású édesanyák (a teljesség igénye nélkül).

 

Jó kapcsolatot ápolunk a helyi és környékbeli védőnőkkel, sok esetben ők keresnek meg bennünket egy-egy krízishelyzettel kapcsolatban.

 

Szívesen részt veszünk a megyei rendezvényeken, ezzel népszerűsítve az alapítványt és támogatva egy-egy nemes célt.

 

2021. nyarán nagy örömünkre kaptunk egy önkormányzati bérleményt, melyben a jövőben szeretnénk helyi irodánkat megnyitni.

 

Kovács Tamara és férje

Kovács Tamara
Várva Várt Alapítvány

Zalaegerszegi csoport
2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
    0
    Kosár
    A kosár üresTovább vásárolok