Barion Pixel

Köszönjük a támogatást a CareClubnak!

CareClub támogatás

A CareClub Online Babaáruház egy fiatal, ambiciózus webshop, ami a kisgyermekes családok életét igyekszik egyszerűbbé tenni minőségi termékkínálatával és megbízható házhozszállítással.


 

 A 2021. szeptember 6-19. között megtartott Gondoskodás Hete akciójuk keretében egy olyan közösség munkáját szerették volna támogatni, akik nehéz helyzetű családok, kismamák mindennapjait segítik. Nagy megtiszteltetésünkre, ránk esett a választásuk.

 

A Gondoskodás Hete alatt minden rendelés összegének 1%-át felajánlották a rászoruló babváró családok számára. A Violeta pelenka márka hozzájárulásával így

KÖZEL 750 000 FT ÉRTÉKBEN HOZTAK NEKÜNK PELENKA CSOMAGOT

Ezentúl a vásárlók egyéni felajánlást is tehettek, amivel még 87 000 forint pénzadományt gyűjtöttek össze.

 

Adomány CareClub

„Az adománygyűjtő kampányunk keretében a Gondoskodás Hete időszakában leadott rendelések értékének 1%-át fordítottuk az alapítvány támogatására. A kezdeményezés első alkalommal az online babaáruházunk a CareClub.hu és és a Violeta pelenka márka összefogásával született meg. Szeptember 28-án több, mint 200 csomag pelenkát és 50 csörgőt adtunk át a Várva Várt Alapítvány részére. Hatalmas öröm volt számunkra az is, hogy a webáruházban vásárlók közül többen is egyéni felajánlásokat tettek a jó ügy támogatása érdekében, így további 87 000 forint pénzadomány gyűlt össze. ”

– foglalta össze Zellei Gréta a cég marketing menedzsere.

Hálásan köszönjük a nemes felajánlást és az ajándékokat! Hamarosan átadjuk a rászoruló családok részére a szükséges pelenkákat, hogy a már megfogant és „úton levő” minden babát várva várjanak!

Forrás: careclub.hu

 

0
    0
    Kosár
    A kosár üresTovább vásárolok