Barion Pixel

Közel 200 kilót fogyott együtt a házaspár, hogy gyermekük lehessen: 7 évig próbálkoztak mindhiába

A megfelelő életmód, az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás, valamint a rendszeres mozgás nagyban megkönnyíti a teherbe esést, a túlsúly és az ebből adódó hormonális zavarok, egészségügyi problémák pedig nagyban megnehezítik.


Így volt ezzel Dustin és Raquel Hall is. A házaspár mindkét tagja évek óta hatalmas túlsúllyal küzdött, pedig sok más párhoz hasonlóan ők is szerettek volna kisbabát.

 

Hét évig próbálkoztak, de Raquelnek nem sikerült teherbe esnie. A nő amellett, hogy nagyjából 50 kiló súlyfelesleggel küzdött, az orvosok PCOS-t – policisztás ovárium szindrómát – állapítottak meg nála, ami még inkább nehezítette a teherbe esést.

 

A PCOS gyakran magas inzulinszinttel jár együtt, ami magasabb tesztoszteronszintet eredményezhet. Ez kedvez a has körüli zsírpárnák kialakulásának megjelenésében, mindez megnöveli a 2-es típusú diabétesz, valamint a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát.


KÖZEL 200 KILÓT FOGYTAK EGYÜTT!


Az orvosok azt mondták a fiatal párnak, az egyetlen esélyük arra, hogy kisbabájuk legyen, az az, ha mindketten lefogynak.

Dustin végül 140 kilót, felesége pedig 55 kilót adott le két és fél év alatt. A férj nem csak a babavállalás miatt döntött a fogyás mellett.

Ugyanis:

az orvosa közölte vele, hogy ha fél éven belül nem ad le a testsúlyából, meghalhat.

A 37 éves éves férfi már a cipőfűzőjét sem bírta kikötni, éjszaka pedig gyakran tapasztalt nehézlégzést.

Az életmódváltás és a testsúlycsökkentés pedig valóban meghozta számukra azt, akire mindennél jobban vágytak:

egy kisbabára, aki végül 2020. decemberében látta meg a napvilágot.

 

Forrás: Femina.hu

0
    0
    Kosár
    A kosár üresTovább vásárolok