Barion Pixel

Felkészül… a ZSŰRI! 

Kitörő örömmel jelenthetjük be, hogy közel 600 pályamű érkezett a 9+9, bent és kint című rajzpályázatunkra. Nagyon tehetséges fiatalok, kedves szüleik és felkészítő tanáraik gondolták úgy, hogy ez a téma megérdemli a figyelmet. Köszönjük a csodás alkotásokat!

Most jön azonban a neheze. A sok gyönyörű, szívvel – lélekkel készült alkotás közül ki kell választani a legjobbakat. Mi nem tudnánk ezt megtenni, éppen ezért nem is vállalkozunk erre a feladatra. Szerencsére vannak olyan csodálatos művészek, akik átvállalták ezt a nehéz döntést!

Jöjjön akkor a zsűri!

Vámos Robi,Táblácska.hu és a Gyémántbogár program alapítója!

Robi gyerekkora óta lelkesen rajzol, felnőttként azonban egy ígéretes gépészmérnöki pályáról kanyarodott vissza a személyre szabott művészetéhez. Robi csodálatos rajzaival régóta örvendezteti meg az embereket, de újabban a gyermekek önbizalom-építése lett a szívügye. Ezért is indította el Gyémántbogár programot, amelyben rajzos szemléletfejlesztő órákat tart a gyerekeknek. Az eredmények pedig magukért beszélnek!

 Pásztohy Panka, gyerekkönyv író és illusztrátor! 

Panka igazi második generációs művész, szülei műterme volt a játszótere. Később az Iparművészeti Egyetemen animációt tanult, majd – minden kisgyerekes szülő örömére- a gyerekkönyvek felé kanyarodott és illusztrátor lett! 

Ő keltette életre többek között Berg Judit Pankáját, Vadadi Adrienn ovis barátait és Bálint Ágnes Flórikáját is. Megálmodta Marék Veronika cirkuszi világát és Móricz Zsigmond verseit öltöztette modern köntösbe. Majd saját könyveivel tovább gazdagította a gyermekkönyvek világát, megszületett Pitypang és Lili, a Pesti mese és megannyi csodálatos történet. 

Mindeközben Panka személyesen is érintett a pályázat témájában, hiszen kisbabát vár!

Czinkné Poór Judit, a Mézesmanna alapítója!

Judit korábban porcelánfestőként dolgozott, majd otthon, a családja örömére kezdett először mézeskalácsokat készíteni. 2016-ban feltöltött egy sütidekorálásról készült videót a közösségi oldalakra, amitől felrobbant a net! 122 országból, több mint 140 millióan látták! A fantasztikus süticsodák készítőjét a Bored Panda a sütemények Leonardo Da Vincijének nevezte.

Judit egyéni szemléletével és végtelen kedvességével tovább gazdagítja a zsűrit.

Ez a valódi SZUPERCSAPAT!

A zsűrizés menetéről, a csapat előzetes elképzeléseiről és tapasztalataikról videós formában fogunk informálni Benneteket! Vasárnap pedig jövünk az eredményekkel! Várjátok már?

 

 

0
    0
    Kosár
    A kosár üresTovább vásárolok