Barion Pixel

Ragadj ecsetet, ceruzát, krétát! – programajánló motivációval

Megengeditek, hogy ajánljunk egy kellemes hétvégi programot?

Ha már meglátogattátok a családot, kerestetek tojást a kertben, voltatok kirándulni, akkor pont jól fog esni egy kis kreatív tevékenység.

Ehhez hoztunk némi ösztönzőt! A jelenleg futó 9+9, bent és kint rajzpályázatunkra folyamatosan gyűlnek a nyeremények! Ha még nem alkottátok meg a pályaműveket, akkor itt az ideje elkezdeni. A ti segítségetekkel a gyermekek jobban ráérezhetnek a pályázat témájára, és talán a kedvüket is sikerül meghozni egy-egy nyereménnyel. 

A fődíj minden kategóriában egy családi wellness hétvége csodás szállodák felajánlásával! Ellátogathattok például a Sir David Balaton Castle-be vagy a Hotel Marina-Portba! A fődíj megszerzéséhez nem kell mást tenned, mint beküldeni a gyermek magzati élettel foglalkozó alkotását a rajz@varvavart.hu email címre. A pályázat szabályairól itt olvashatsz.

Ezen kívül további értékes nyeremények várják a zsűri által választott alkotókat. Úgy mint, családi belépőjegyek a Skanzenbe, könyvek a Tessloff-Babilon jóvoltából,  LEGO családi belépő a Campona Kockapark Interaktív Családi Élményközpontba, zenei CD Kalap Jakabtól és még sok minden más. A nyeremények továbbra is gyűlnek, a cikket folyamatosan frissítjük.

És ha már zsűri… Megismerkedtetek már Velük? 

0
    0
    Kosár
    A kosár üresTovább vásárolok