Barion Pixel

Szerettem volna, ha Taggert tudja, mennyire szerettem és vártam őt, és hogy milyen nehezen hoztam meg ezt a döntést, hogy örökbe adom.”

Hannah Mongie

Kép forrása: Today.com

Hannah Mongie két hónapnyi együtt járást követően teherbe esett párjától, Kaden-től.
A szerelmesek megdöbbentek a hír hallatán, nem terveztek gyermeket.
Kaden váratlan, tragikus halálát követően végleg eldőlt Hannah-ban, hogy mivel egyedül képtelen lenne felnevelni gyermekét, örökbe adja.
Egy házaspár,
Emily és Brad Marsh mellett döntött, de az örökbe adás előtt egy felvételben elbúcsúzott Taggert-től, és elmesélte neki, miért hozta meg ezt a döntést.

Egy anya részéről nagy bölcsességre vall, ha reálisan felméri a saját helyzetét, még akkor is ha az azt jelenti, hogy nem tud megfelelő ellátást biztosítani gyermekének, így a szülést követően egy visszavonhatatlan, örökre szóló döntést hoz a gyermeke érdekében.

Hannah a videóban könnyek között beszél arról, hogyan indult párjával való kapcsolata, és bár Taggert-et nem tervezték, apja mégis örömmel várta őt.
Amikor Hannah először hallotta a baba szívhangját, értesítette Kadent is, aki izgatottan érkezett a helyszínre.
A férfi mindenáron fiú gyermeket szeretett volna, hogy megtanítsa különféle sportokra.
Hannah lány babában reménykedett, Kaden mégis állította, biztosan fiú gyermeke fog születni.
Két nappal később azonban Kaden szíve hirtelen megállt, Hannah pedig egyedül maradt.


A nőre ezután nehéz idők vártak, el kellett döntenie, hogy elhelyezze-e a gyermeket egy másik családnál, hiszen tudta, hogy egyedül nem tudná felnevelni.
Nehéznek tűnt megválni Taggert-től, hiszen csak ő maradt neki Kaden után.
Mégis családok felkeresésébe kezdett, hogy megtalálja a legmegfelelőbbet fia számára.
Rövidesen megismerte Emily és Brad Marsh-t, akikkel azonnal jó kapcsolatba került.


Emily és Hannah jó barátnők lettek, az anya pedig náluk jobb szülőket el sem tudott volna képzelni Taggert-nek.
Hannah ezután megkérte a házaspárt, hogy fogadják örökbe gyermekét.
Bármennyire fájt tudatosítania magában, hogy Taggert-tel csupán két napot tölthet, mielőtt örökbe adja, meg kellett hoznia a döntést.
A videó az utolsó órákban készült, amelyet anya gyermekével töltött. Hannah elmondta Taggert-nek, hogy bármennyire is szeretné, nem tudja olyan körülmények között felnevelni, amelyre fiának szüksége lenne.

Hannah Mongie

Kép forrása: Today.com

Azért gondoltam, hogy inkább videót készítek neked, és nem levelet írok, mert ez valódibb, és arról szól, ami éppen most történik…” mondja a videóban.

Hannah a videója végén mesélt Taggert új anyukájáról, aki már alig várja, hogy találkozzon a kisfiúval, felnevelje őt. Hannah Emily-t a legjobb anyának nevezte a videóban.

Csak azt akartam, hogy tudd, szeretlek, és ezt a döntést is szeretetből hoztam meg… ha nem szeretnélek, nem lennék most ebben a helyzetben, és akkor neked nem lenne ez a csodálatos családod” zárta videóját Hannah, a végén pedig végleg elbúcsúzott kisfiától.

A teljes videó itt található meg: 

 

Forrás: nlc.hu

0
    0
    Kosár
    A kosár üresTovább vásárolok