Barion Pixel

Több orvosi- és gyermekorvosi rendelőbe helyeztünk ki krízisterheseknek szóló plakátot

 

Országos plakát kampányban vettünk részt, amely során 1250 felnőtt orvosi- és 500 gyermekorvosi rendelőbe helyeztünk ki szóróanyagokat.

 


 

Reméljük, hogy az elmúlt időszakban nem kellett orvoshoz mennetek, de ha mégis, akkor az oltás miatt jártatok orvosi rendelőben.

Ez esetben találkozhattatok a szóróanyagainkkal, ugyanis májusban egy országos plakát kampány keretében több, mint 1600 orvosi rendelőbe tudtuk kihelyezni a krízishelyzetben levő várandósokat megszólító plakátjainkat és szórólapjainkat.

Szeretnénk megköszönni az IDS-Medical Kft  támogatását, akik a plakáthelyeket, a plakátok és szórólapok kihelyezését kedvezményes áron biztosították számunkra, hogy ezzel ők is támogassák az életvédelem munkáját. Nagyon gördülékeny volt velük a közös tervezés és kivitelezés, ezért jó szívvel ajánljuk őket!

 

Külön köszönetet szeretnénk mondani a plakát megálmodójának, tervezőjének Csuka Lászlónak.

 


SEGÍTHETSZ TE IS!

Ha tudtok a környezetetekben élő rászoruló babaváró családról vagy kismamáról, kérjük juttassátok el nekik ti is az üzenetünket, hogy sok jó szóval, tárgyi adományokkal, tanácsadással vagy a mindennapi életben szüséges segítséggel is tudunk nekik segíteni, forduljanak hozánk bizalommal!

 


 

Elindult júniusban a Pelenka gyűjtő kampányunk 2.0 – melyen célunk, hogy 4.000.000 Ft összegyűjtésével 200 családnak tudjunk ismét pelenkacsomagot küldeni.

 

Kövesd TE is a honlapon, hogy mennyi támogatást gyűjtöttünk eddig össze!

 

 

Segíts te is, hogy elérjük ezt a célt.💙  Akár már 50 Ft-tal is bekapcsolódhatsz a nyári pelenkagyűtő akciónkba.

 

Egy kis segítséggel, őszinte szívből jövő támogatással is óriási segítséget nyújthatunk a rászorulóknak!

 
 
 

 

0
    0
    Kosár
    A kosár üresTovább vásárolok